Koroly-Szuromi Szilvia vagyok SZAKÁCSMESTER a Süt A Nap Vegán Bisztró megálmodója és vegán-gluténmentes séfe. Közel 10 éves “mentes” tapasztalatomat szeretném átadni,férjemmel Koroly Attilával, aki szintèn szakàcs és gluténmentes péktermék készítő. azoknak a tanulni vágyóknak, akik hozzánk érkeznek.
Nehéz lenne megnevezni, hogy mi is lesz ez….Főzőklub,főzőiskola, workshop. Szerintünk minden egyben,számos praktikàval, jó tanáccsal. Aki eljön hozzànk, azzal szeretnénk megszerettetni a főzést és annak örömeit, megtanítani meggyorsítani azt a mindennapokban ,hogy ne kelljen egész nap a konyhàban tevèkenykedni….
Ha nem fogyaszthatsz, tejet, tojást , glutént, laktózt,szóját,akkor itt a helyed, megtanítunk, mit mivel helyettesíts, ha eltévedtél az alapanyagok sokasàgában és mindezek mellett különböző konyhatechnológiai eljàrsokkal gazdagodhatsz.
Mennyei zöldségek és zöldségfasírt variációk- technikàk
Szeretnél több zöldséget és abból készült ételeket beilleszteni az étrendedbe?
Szeretnél egészségesebb fogásokat kèszíteni Magad vagy a családod számára?
Mi megtanítunk ,hogyan és miből tudsz finobbnál,finomabb egészséges növènyi alapú glutén-tej-tojás-és laktózmentes zöldség- és zöldségfasírt variàciókat készíteni.
Nagyon fontos a zöldségeknél a sütési technika,egy zöldségen belül több technikàt is lehet alkalmazni és a társítás,azaz, hogy mivel párosítjuk,mivel fűszerezzük a zöldségeket, hogy még jobban kiemelkedjen az íze.
Szeretnénk a tanfolyamra érkezőket sok-sok fűszerrel megismertetni, amit a hétköznapokban be tudnak illeszteni az étrendjükbe.
- Cézár saláta “Szenes” brokkolival
- Zöldfűszeres sült padlizsán-krémleves,pirított szezàmmaggal
- Hasselback-cékla,Fűszeres céklasteak
- Egészben sült zeller( több féle pácolás)-zöldbors mártással
- Vörös quinoás cukkini korongok
- Tökmagos brokkoli-rèpa ropogós
- Harisszás sült édesburgonya( harissza paszta készítése)
- Fűszeres sütőtökös sütike, csicseriborsó “nutellàval”
Az adott napon a főzősuliban 8 fogást készítünk, a tanulni vágyóknak kávéval, szűrt vízzel, limonádéval, hàzi szörppel kedveskedünk.
Közösen egy asztalnál ülve, az elkészített fogásaiból mindenki fogyaszthat, ezután pedig kóstolót csomagol majd Magának, vagy a Család többi tagjának.
Várunk szeretettel egy jó hangulatú, ötletgazdag délutánra, ahol sok sok “titokra ”fény derül, Süt a naposan….
Időtartam megközelítőleg : 4 óra
FŐZŐSULI ára: 25.500Ft/fő amely tartalmazza az Áfát,
minden alapanyagot, az azokból elkészített és elfogyasztott, valamint az elviteles ételek, és a csomagolás költségeit is.
Maximális létszám 10 fő.
Korhatár: 16 év
Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével lehetséges