Fantáziadús zöldségételek a mindennapokban

Dátum: 2024.11.09 szo
Kezdési időpont: 15:00
Helyszín: Süt a Nap Vegán Bisztró (3525 Miskolc, Széchenyi u 43.)

Koroly-Szuromi Szilvia vagyok SZAKÁCSMESTER a Süt A Nap Vegán Bisztró megálmodója és vegán-gluténmentes séfe. Közel 10 éves “mentes” tapasztalatomat szeretném átadni,férjemmel Koroly Attilával, aki szintèn szakàcs és gluténmentes péktermék készítő. azoknak a tanulni vágyóknak, akik hozzánk érkeznek.

Nehéz lenne megnevezni, hogy mi is lesz ez….Főzőklub,főzőiskola, workshop. Szerintünk minden egyben,számos praktikàval, jó tanáccsal. Aki eljön hozzànk, azzal szeretnénk megszerettetni a főzést és annak örömeit, megtanítani meggyorsítani azt a mindennapokban ,hogy ne kelljen egész nap a konyhàban tevèkenykedni….

Ha nem fogyaszthatsz, tejet, tojást , glutént, laktózt,szóját,akkor itt a helyed, megtanítunk, mit mivel helyettesíts, ha eltévedtél az alapanyagok sokasàgában és mindezek mellett különböző konyhatechnológiai eljàrsokkal gazdagodhatsz.

Mennyei zöldségek és zöldségfasírt variációk- technikàk‼️

Szeretnél több zöldséget és abból készült ételeket beilleszteni az étrendedbe? 

Szeretnél egészségesebb fogásokat kèszíteni Magad vagy a családod számára?

Mi megtanítunk ,hogyan és miből tudsz finobbnál,finomabb egészséges növènyi alapú glutén-tej-tojás-és laktózmentes zöldség- és zöldségfasírt variàciókat készíteni.👨‍🍳

Nagyon fontos a zöldségeknél a sütési technika,egy zöldségen belül több technikàt is lehet alkalmazni és a társítás,azaz, hogy mivel párosítjuk,mivel fűszerezzük a zöldségeket, hogy még jobban kiemelkedjen az íze.👌
Szeretnénk a tanfolyamra érkezőket sok-sok fűszerrel megismertetni, amit a hétköznapokban be tudnak illeszteni az étrendjükbe.

  • Cézár saláta “Szenes” brokkolival 
  • Zöldfűszeres sült padlizsán-krémleves,pirított szezàmmaggal
  • Hasselback-cékla,Fűszeres céklasteak 
  • Egészben sült zeller( több féle pácolás)-zöldbors mártással
  • Vörös quinoás cukkini korongok
  • Tökmagos brokkoli-rèpa ropogós
  • Harisszás sült édesburgonya( harissza paszta készítése)
  • Fűszeres sütőtökös sütike, csicseriborsó “nutellàval”

Az adott napon a főzősuliban 8 fogást készítünk, a tanulni vágyóknak kávéval, szűrt vízzel, limonádéval, hàzi szörppel kedveskedünk.
Közösen egy asztalnál ülve, az elkészített fogásaiból mindenki fogyaszthat, ezután pedig kóstolót csomagol majd Magának, vagy a Család többi tagjának.

Várunk szeretettel egy jó hangulatú, ötletgazdag délutánra, ahol sok sok “titokra ”fény derül🌱🌞, Süt a naposan….

Időtartam megközelítőleg : 4 óra 

FŐZŐSULI ára: 25.500Ft/fő amely tartalmazza az Áfát,

minden alapanyagot, az azokból elkészített és elfogyasztott, valamint az elviteles ételek, és a csomagolás költségeit is.

Maximális létszám 10 fő.
Korhatár: 16 év

Jelentkezni a lenti űrlap kitöltésével lehetséges

Várunk szeretettel téged is!