Gluténmentes - Vegán privát szakmai képzés
Egyre több étterem, cukrászda, pékség, továbbá szálloda és panzió szembesül azzal a problémával, hogy nehezen talál megfelelő piacképes alternatívát a napjainkban megsokasodott ételallergiával és különböző ételintoleranciával küzdő vendégei számára.
Megfigyeléseink és a megkeresések alapján egyre több tulajdonos, vezető, valamint szakácsok és séfek vagy cukrászok, pékek találják szemben magukat legalább eggyel a 3 fő probléma közül:
Nincsen elegendő ismeretük ahhoz, hogyan lehet a „mentes” ételeket, desszerteket, termékeket gyorsan és egyszerűen elkészíteni.
Nincsen elég idejük ahhoz, hogy megkeressék a megfelelő helyettesítő alapanyagokat. Hagyományos ételek receptúráit alakítsák át glutén-tej-tojás-laktóz-hús mentessé, azaz gluténmentes-Vegánra.
Nehezen tudnak a „mentes”, főleg a gluténmentes alapanyagokkal dolgozni és nehezen tudják elérni, hogy az ételek kiváló minőségben elkészüljenek.
Erre a területre irányuló szakmai segítségünkkel gyors, hatékony, profi megoldást nyújtunk azoknak a cégvezetőnek, vállalkozóknak, éttermeknek, cukrászdáknak, pékségeknek, szállodáknak, panzióknak továbbá szakácsoknak, cukrászoknak, pékeknek, akik elég elszántak ahhoz, hogy bővítsék tudásukat és nyitottak egy működőképes technológia elsajátítására.
Egy kis időt szánva minderre, 1-2 nap alatt elsajátítva ezt a tudást segítsék azon vendégeiket, akik sajnos valamiféle ételallergiával vagy ételintoleranciával küzdenek. Az emberek meghálálják majd mindezt, ezáltal nem elveszítik a vendégeket, hanem újakat fognak bevonzani, ami nagyobb profitot eredményez.
A mi küldetésünk:
Vegán – Gluténmentes képzéseken keresztül segíteni a vendéglátóhelyeket, vállalkozókat, cégvezetőket abban, hogy egy eredményesebb céget építsenek azáltal, hogy Ők az alkalmazottaik vagy munkatársaik elsajátítva ezt a tudást, gördülékenyen gyorsan tudjanak ezen területen alkalmazkodni, dolgozni és kevesebb fejfájást okozzon az allergén mentesen étkező vendégek kiszolgálása.
Továbbá szeretnénk segíteni azokat a szakácsokat, séfeket, cukrászokat, pékeket, akik szeretnék bővíteni tudásukat, hiszen ezen a területen szerzett tapasztalatuk, szakmai fejlődésük egy befektetés, ami nap mint nap, vagy a későbbiekben bármikor kamatoztatható.
Gluténmentes - Vegán privát szakmai képzés
Képzésünk – amelyet kezdetek óta Koroly-Szuromi Szilvia mester szakács, Vegán séf, diétás szakács, táplálkozás tanácsadó-dietetikus, élelmezés vezető és Koroly Attila Vegán szakács és gluténmentes péktermék készítő (A Süt a Nap Vegán Bisztró megálmodója, alapítói és trénerek) tartanak – lassan 4 éve, nyújt egy jól működő, bevált vegán-gluténmentes technológiát saját éttermükben. Ez idő alatt több, 10.000 embernek nyújtva segítséget a mentes étkezésben. Akikben valóban megvan a szándék és a tenni akarás, sikereket érnek majd el ezen a területen és egy jóval eredményesebb vendéglátóhelyet építhetnek, a plusz kínálat pedig nagyobb bevételt eredményez majd.