Koroly-Szuromi Szilvia vagyok a Süt a Nap Vegán Bisztró megálmodója,vegán séfe.
1998-ban érettségiztem a Berzeviczy Gergely vendeglátó szakközépiskolában ,mint szakács , cukràsz és felszolgáló, majd 1 évet mèg ott töltöttem, így képesített vendéglátóipari technikus lettem. 2010 után SZAKÀCS MESTER illetve pincér MESTER képesítésket szereztem.
További iskolàim:
– Táplálkozás tanácsadó,dietetikus.
– Diétás szakács
– Élelmezés vezető
– Ájurvéda tanácsadó
Mivel jómagam is több ételallergiával küzdök, számomra egy küldetés, hogy a közel 10 éves “mentes” tapasztalatomat átadjam, férjemmel Koroly Attilával, aki szintèn szakàcs és gluténmentes péktermék készítő, azoknak a tanulni vágyóknak, akik hozzánk érkeznek.
Nehéz lenne megnevezni, hogy mi is lesz ez….Főzőklub,főzőiskola, workshop. Szerintünk minden egyben,számos praktikàval, jó tanáccsal. Aki eljön hozzànk azzal szeretnénk megszerettetni a főzést és annak örömeit, megtanítani meggyorsítani azt a mindennapokban ,hogy ne kelljen egész nap a konyhàban tevèkenykedni….
Ha nem fogyaszthatsz, glutént,tejet, tojást,laktózt,szóját,akkor itt a helyed, megtanítunk, mit mivel helyettesíts, ha eltévedtél az alapanyagok sokasàgában és mindezek mellett különböző konyhatechnológiai eljàrsokkal gazdagodhatsz.
Az adott napon a főzősuliban egy féle előételt,egy levest,kétféle főételt valamint egy desszertet készítünk.
Előétel :
– Veganèzes burgonya saláta
Leves :
– Vegàn Halászlé
Főétel :
– Ràntott “hal”(padlizsánból és tofuból) & rántott tintahal karika, tartàrral
– Töltött káposzta, a sütőből
Desszert :
– Gesztenyés tiramisu pohàr
A tanulni vágyóknak kávéval,szűrt vízzel,limonádéval, házi szörppel kedveskedünk.Közösen egy asztalnál ülve az elkészített fogásaiból mindenki fogyaszthat,ezután pedig kóstolót csomagol majd Magának vagy a Család többi tagjának.
Várunk szeretettel egy jó hangulatú, ötletgazdag delutànra, ahol sok sok “titokra”fény derül, Süt a naposan…..
Időtartam megközelítőleg : 4 óra
Maximális létszám : 10 fő
Korhatár : 16
FŐZŐSULI ÁRA : 25.500 .- Ft /fő amely tartalmazza az Áfát,
minden alapanyagot, az azokból elkészített és elfogyasztott, valamint az elviteles ételek, és a csomagolás költségeit is.
Jelentkezés leadása az alábbi űrlap kitöltésével :