🌱 Főzz egészségesen, ízekkel teli élménnyel, miközben megismered a mediterrán konyhát mindenmentes formában!
A mai világban egyre nagyobb hangsúlyt kap az egészséges és fenntartható táplálkozás. A feldolgozott állati fehérjék túlzott fogyasztása számos egészségügyi problémát okozhat, például:
✔️ Ízületi gyulladás, köszvény
✔️ Túlsúly, hasi zsír, zsírmáj
✔️ Magas vérnyomás, ingadozó vércukorszint
✔️ Krónikus fáradtság, „kajakóma”
✔️ Savasodás, gyorsabb öregedés
☀️ A mediterrán életérzés nemcsak a napfényről és a tenger illatáról szól, hanem az ízletes, tápláló ételekről is! Mediterrán főzősulinkon megtanulhatod, hogyan készíts finom, tápláló és mindenmentes (glutén-, tej-, tojás-, laktózmentes) vegán ételeket egyenesen a mediterrán konyhából, amelyek nem terhelik meg a szervezetedet!
👩🍳 Mit fogunk főzni?
A workshop során megtanulhatod, hogyan varázsolj ínycsiklandó mediterrán ételeket glutén-, tej-, tojás- és laktózmentes, teljesen vegán formában:
🫒 Tapenade – az ikonikus mediterrán olajbogyós krém
🍞 Házi gluténmentes vegán pita – frissen, saját kezűleg elkészítve
🥗 Aszalt vörösáfonyás-diós napraforgósajt salátaágyon – és a napraforgósajt elkészítésének titkai
🥙 Görög gyrostál padlizsánból és tofuból tzatzikivel – gyros fűszerkeverék házilag
🌮 Spanyol quinoa tortilla sült zöldségekkel – gluténmentes tortillakészítés könnyedén
🍮 Vegán crema catalana házi mandulatejből – a tökéletes mediterrán desszert
💡 Mit tanulhatsz meg?
✔ Hogyan készíts autentikus mediterrán fogásokat mentes verzióban
✔ Fűszerezési technikákat, amelyekkel kihozhatod az ételek legjobb ízét
✔ Házi gluténmentes pita és quinoa tortilla készítésének fortélyait
✔️ A megfelelő fűszerek kombinációját a tökéletes ízhatásért
✔️ Praktikus főzési technikákat, amikkel gyorsan és könnyedén elkészítheted az ételeket otthon
✔️ Helyettesítési lehetőségeket, hogy mindig legyen mentes alternatíva a konyhádban
👨🍳 Kik tartják a workshopot?
A workshopot Koroly-Szuromi Szilvia és Koroly Attila, a Süt a Nap Mentes Vegán Bisztró alapítói tartják.
„Mivel jómagam is több ételallergiával küzdök, számomra ez egy küldetés, hogy a közel 10 éves mentes tapasztalatomat átadjam, és segítsek azoknak, akik hozzánk érkeznek.” – Koroly-Szuromi Szilvia – szakács mester
💰 A Főzőiskola ára szinte visszajön!
A tanfolyam árának egy részét hazavihető készételek formájában kapod vissza! Ha ugyanezeket az ínycsiklandó fogásokat egy étteremben vásárolnád meg, szinte annyit fizetnél, mint amennyibe a főzőtanfolyam kerül – de itt mindezt te magad készíted el, miközben egy életre szóló tudást szerzel!
📅 Időpont: április 27. 10:00 (vasárnap – hogy jobban tudj koncentrálni a tanulásra)
📍 Helyszín: Süt a Nap Mentes Vegán Bisztró (3525 Miskolc, Széchenyi u. 43.)
⏳ Időtartam: 4 óra
👥 Maximális létszám: 12 fő (Ha nem jelentkezik legalább 8 fő, az esemény nem kerül megrendezésre.)
👶 Korhatár: 16+
💰 Részvételi díj: 25.500 Ft/fő (az ár tartalmazza az összes alapanyagot, a szakmai tudást és az elvitelre csomagolt ételeket is!)
🔽 Ne maradj le, foglald le a helyed most az alábbi jelentkezési lap kitöltésével! 🔽