🍔 Főzz tudatosan miközben megismered a street food ételeket mindenmentes formában!
A mai világban egyre nagyobb hangsúlyt kap az egészséges és fenntartható táplálkozás. A feldolgozott állati fehérjék túlzott fogyasztása számos egészségügyi problémát okozhat, például:
✔️ Ízületi gyulladás, köszvény
✔️ Túlsúly, hasi zsír, zsírmáj
✔️ Magas vérnyomás, ingadozó vércukorszint
✔️ Krónikus fáradtság, „kajakóma”
✔️ Savasodás, gyorsabb öregedés
Street food főzősulink során megtanulhatod, hogyan készíts finom, tápláló és mindenmentes (glutén-, tej-, tojás-, laktózmentes) vegán ételeket egyenesen a street food ételek világából, amelyek nem terhelik meg a szervezetedet!
👩🍳 Mit fogunk főzni?
🍔 Házi Mindenmentes Vegán Burgerzsemle & Hot-Dog kifli készítése (Saját lisztkeverék, praktikus tanácsok, otthon is elkészíthetőek)
🍔 Cukkini burger (Cukkinifasírt & vegán fetakrém készítése)
🍔 Francia burger (Lencsés pogácsa, veganéz & hagymalekvár készítése)
🍔 Édesburgonya burger (Édesburgonya pogácsa & vörösáfonyás veganéz készítése)
🌭 Hot-Dog (Répa virslivel)
🥙 Tofu gyrostál, tzatzikivel (Gyros fűszerkeverék & tzatziki készítése)
🧅 Rántott hagymakarika (Mindenmentes-vegán bunda készítése)
+ 🍮 Meglepi desszert
💡 Mit tanulhatsz meg?
✔️ Hogyan készíts növényi fehérjékben gazdag ételeket
✔️ A megfelelő fűszerek kombinációját a tökéletes ízhatásért
✔️ Praktikus főzési technikákat, amikkel gyorsan és könnyedén elkészítheted az ételeket otthon
✔️ Helyettesítési lehetőségeket, hogy mindig legyen mentes alternatíva a konyhádban
👨🍳 Kik tartják a workshopot?
A workshopot Koroly-Szuromi Szilvia és Koroly Attila, a Süt a Nap Mentes Vegán Bisztró alapítói tartják.
„Mivel jómagam is több ételallergiával küzdök, számomra ez egy küldetés, hogy a közel 10 éves mentes tapasztalatomat átadjam, és segítsek azoknak, akik hozzánk érkeznek.” – Koroly-Szuromi Szilvia – szakács mester
💰 A Főzőiskola ára szinte visszajön!
A tanfolyam árának egy részét hazavihető készételek formájában kapod vissza! Ha ugyanezeket az ínycsiklandó fogásokat egy étteremben vásárolnád meg, szinte annyit fizetnél, mint amennyibe a főzőtanfolyam kerül – de itt mindezt te magad készíted el, miközben egy életre szóló tudást szerzel!
📅 Időpont: 2025. május 11. (vasárnap – hogy jobban tudj koncentrálni a tanulásra) 10:00
📍 Helyszín: Süt a Nap Vegán Bisztró (3525 Miskolc, Széchenyi u. 43.)
⏳ Időtartam: 4 óra
👥 Maximális létszám: 12 fő (Ha nem jelentkezik legalább 8 fő, az esemény nem kerül megrendezésre.)
👶 Korhatár: 16+
💰 Részvételi díj: 25.500 Ft/fő (az ár tartalmazza az összes alapanyagot, a szakmai tudást és az elvitelre csomagolt ételeket is!)
🔽 Ne maradj le, foglald le a helyed most az alábbi jelentkezési lap kitöltésével! 🔽