PÉK-suli Gluténmentes-Vegán 

Dátum: 2025.10.12 vas
Kezdési időpont: 10:00
Helyszín: Süt a Nap Vegán Bisztró (3525 Miskolc, Széchenyi u 43.)

 

Tanuld meg a mindenmentes pékáruk készítésének titkait Miskolcon!

🌱 Sütés mindenmentesen, egyszerűen és finoman!

Egyre többen küzdenek glutén-, tej-, tojásérzékenységgel, és sokan csalódottan tapasztalják, hogy a bolti alternatívák drágák, vagy az otthoni próbálkozások nem hozzák a várt eredményt. Ha neked is meggyűlik a bajod a gluténmentes tészták formázásával, állagával, vagy egyszerűen csak szeretnél biztos kézzel tökéletes mindenmentes péksüteményeket készíteni, akkor ez a workshop neked szól! Tudod majd miből van, le tudod fagyasztani, így minden reggel élvezheted a friss pékárud illatát, ízet.

🍞 Mit fogsz megtanulni?

  • Glutén-, tej-, tojás-, laktózmentes péksütemények készítését, így a bagett, zsemle és kakaós csiga titkait.

 

  • 4 különböző mindenmentes szendvicskrémet, amelyek fehérjében gazdagok és tökéletes kiegészítői a friss péksüteményeknek:
    ✅ Lencse tatár
    ✅ Tofu- és köles körözött
    ✅ Brokkolikrém növényi fetával

 

  • Konyhatechnológiai trükköket, amikkel egyszerűbbé és gyorsabbá teheted a sütést a hétköznapokban.

 

  • Alapanyag-helyettesítési praktikákat, hogy mindig tudj alternatívát találni!

 

  • Mindent az otthoni mindenmentes sütésről! Így mindig friss, egészséges pékárut élvezhetsz, tudod, miből készül, és akár le is fagyaszthatod, hogy reggelente a saját konyhádban érezd a friss péksütemény illatát.

 

  • Egészséges, fehérjében gazdag szendvicskrémek készítését, természetesen teljesen mindenmentesen!

 

  • Gyakorlati tippeket az otthoni sütéshez, hogy milyen alapanyagokat mivel helyettesíthetsz, és választ kapsz sok olyan kérdésre, amiben eddig bizonytalan voltál!

 

💡 Miért érdemes részt venni?
✔️ A workshop végén minden elkészített finomságot megkóstolhatsz, sőt, vihetsz is haza belőlük!
✔️ Ajándék 1 kg speciális gluténmentes lisztet kapsz, hogy otthon is újraalkothasd a recepteket!
✔️ Garantáltan barátságos, inspiráló közegben tanulhatsz tőlünk, a Süt a Nap Vegán Bisztró alapítóitól, akik közel 10 év tapasztalattal rendelkezünk a mentes konyhában!
✔️ A tanulni vágyóknak kávéval, szűrt vízzel, limonádéval és házi szörppel kedveskedünk.

 

👨‍🍳 Kik tartják a workshopot?
A workshopot Koroly-Szuromi Szilvia és Koroly Attila, a Süt a Nap Mentes Vegán Bisztró alapítói tartják.

„Mivel jómagam is több ételallergiával küzdök, számomra ez egy küldetés, hogy a közel 10 éves mentes tapasztalatomat átadjam, és segítsek azoknak, akik hozzánk érkeznek.” – Koroly-Szuromi Szilvia – szakács mester

📅 Időpont: 2025. október 12. vasárnap 10:00
📍 Helyszín: Süt a Nap Mentes Vegán Bisztró (3525 Miskolc, Széchenyi u. 43.)
Időtartam: 4 óra
👥 Maximális létszám: 12 fő (Ha nem jelentkezik legalább 8 fő, az esemény nem kerül megrendezésre.)
👶 Korhatár: 16+
💰 Részvételi díj: 29.500 Ft/fő (az ár tartalmazza az ÁFÁ-t, az összes alapanyagot, az elkészített és elvitelre csomagolt ételeket, valamint az ajándék lisztcsomagot is!)

 

 Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet: 

Főzősuli (PÉK-suli)