RÓLUNK

A Süt a Nap Vegán Bisztrót azért hívtuk életre, mert Miskolcnak szüksége van egy olyan étteremre is, ami csak húsmentes ételeket-, gluténmentes menüt és vegán ételeket kínál és olyan ételeket, ami teljesen tej, méz és tojásmentes.

Szuromi Szilvia vagyok, a Süt a Nap Vegán Bisztró megálmodója, tulajdonosa, üzletvezetője, főszakácsa.

szuromi-szilvia

Az én történetem

Mivel én is évek óta küzdök az étel allergiával, ezért tisztában vagyok vele, milyen nehéz elmenni egy étterembe és választani valami olyat, ami ételallergiával szenvedők számára is ehetőt.
Amikor 5 éve inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nálam, akkor még nem tudtam, milyen kihívásokkal kell szembe néznem életem hátralévő részében.
Az étrendem innentől kezdve folyamatos keresésből állt. Mindent kipróbáltam, amit lehetett, majd végül az ajurvéda életmódra váltás segített betegségem elfogadásában és kezelésében.

Az elmúlt 5 évben számtalan receptet megtanultam, kikísérleteztem, tökéletesítettem, hogy a saját étrendem is finom legyen. Aztán eljött a pillanat, amikor úgy döntöttem, megosztom másokkal a receptjeimet, a tapasztalataimat és nyitok Nektek egy éttermet, ahol mindenki jóllakhat, finomakat ehet, kompromisszumok és lemondások nélkül.

Ez lett az én misszióm! Hogy segítsek másokon, akik még keresik az utat. Akik valamiért húsmentes ételeket kell/szeretnének enni, vagy a vegán életmód mellett döntöttek, de még nem tudják, hogyan is egyenek „tisztán”.

A gluténmentes, vegán ételeket a saját konyhánkban készítjük, minden nap frissen

A mindennap megújuló menünkért bejöhetsz személyesen, vagy kérheted a Foodpandán vagy a Wolton keresztül házhozszállítással egyaránt. Szeretnénk mindenkinek lehetőséget adni arra, hogy egészséges és finom ételeket egyen. Emellett szeretnénk segíteni azoknak, akik valamilyen egészségügyi probléma miatt kell, hogy lemondjanak bizonyos alapanyagról. Legyen az gluténmentes, húsmentes, tej, tojás és mézmentes, azaz vegán.

glutenmentes-etelek-miskolc

Itt találkozhattál velünk:

Play Video about acellabos-video

Az Acéllábosban szerepeltünk

Play Video about streetkitchen-video

A Streetkitchen is készített velünk interjút

Elismerések:

Bisztrónk megkapta  az Inspiráló szintű Fenntartható Vendéglátóhely minősítést.

A Restaurant Gurutól megkaptuk a legjobb miskolci vegetáriánus étterem címet.

Nálunk a helyed, ha az alábbiakra vágysz:

De akkor is szívesen látunk, ha csak valami újra vágysz. Nem kell, hogy húsmentes étrended legyen!

sut-a-nap-kozosseg

Ha szeretnél segítséget kapni, ugorj be hozzánk Miskolcon a Széchenyi utca 43. szám alá.

Addig is nézd meg az ételeinket, hátha már most eldöntöd, hogy legközelebb mit fogsz enni!