Mindenmentes-vegán főzősuli
Koroly-Szuromi Szilvia vagyok a Süt a Nap Vegán Bisztró megálmodója, vegán séfe. 1998-ban érettségiztem a Berzeviczy Gergely vendeglátó szakközépiskolában, mint szakács, cukrász és felszolgáló, majd egy évet még ott töltöttem, így képesített vendéglátóipari technikus lettem. 2010 után SZAKÁCS MESTER, illetve PINCÉR MESTER képesítésket szereztem.
- További iskoláim:
- Táplálkozás tanácsadó, dietetikus
- Diétás szakács
- Élelmezés vezető
- Ájurvéda tanácsadó


Főzőiskola? Workshop? Főzőklub?
Nehéz lenne megnevezni, hogy mi is lesz ez… Főzőklub, főzőiskola, workshop. Szerintünk minden egyben, számos praktikával, jó tanáccsal. Aki eljön hozzánk azzal szeretnénk megszerettetni a főzést és annak örömeit, megtanítani meggyorsítani azt a mindennapokban, hogy ne kelljen egész nap a konyhában tevékenykedni….
Ha nem fogyaszthatsz, tejet, tojást , glutént, laktózt akkor itt a helyed, megtanítunk, mit mivel helyettesíts, ha eltévedtél az alapanyagok sokaságában és mindezek mellett különböző konyhatechnológiai eljárásokkal gazdagodhatsz.
Az adott napon a főzősuliban 4 fogást (előétel, leves, főétel, desszert) készítünk, a tanulni vágyóknak kávéval, szűrt vízzel, limonádéval, házi szörppel kedveskedünk. Az elkészített fogásokat közösen elfogyasztjuk.

A Főzősuli igény szerint házhoz is megy!
Privát eseményként is megrendelheted – mi visszük az alapanyagokat, a tudást és a jókedvet, neked csak élvezned kell a közös főzést.