Gluténmentes-vegán főzősuli

Koroly-Szuromi Szilvia vagyok a Süt a Nap Vegán Bisztró megálmodója, vegán séfe. 1998-ban érettségiztem a Berzeviczy Gergely vendeglátó szakközépiskolában, mint szakács, cukrász és felszolgáló, majd egy évet még ott töltöttem, így képesített vendéglátóipari technikus lettem. 2010 után SZAKÁCS MESTER, illetve PINCÉR MESTER képesítésket szereztem.

szuromi-szilvia
Mivel jómagam is több ételallergiával küzdök, számomra ez egy küldetés, hogy a közel 10 éves “mentes” tapasztalatomat átadjam.
Tapasztalatainkkal közösen segítsünk férjemmel, Koroly Attilával, aki szintén szakács és gluténmentes péktermék készítő, azoknak a tanulni vágyóknak, akik hozzánk érkeznek.
sut-a-nap-kozosseg

Főzőiskola? Workshop? Főzőklub?

Nehéz lenne megnevezni, hogy mi is lesz ez… Főzőklub, főzőiskola, workshop. Szerintünk minden egyben, számos praktikával, jó tanáccsal. Aki eljön hozzánk azzal szeretnénk megszerettetni a főzést és annak örömeit, megtanítani meggyorsítani azt a mindennapokban, hogy ne kelljen egész nap a konyhában tevékenykedni….

Ha nem fogyaszthatsz, tejet, tojást , glutént, laktózt akkor itt a helyed, megtanítunk, mit mivel helyettesíts, ha eltévedtél az alapanyagok sokaságában és mindezek mellett különböző konyhatechnológiai eljárásokkal gazdagodhatsz.

Az adott napon a főzősuliban 4 fogást (előétel, leves, főétel, desszert) készítünk, a tanulni vágyóknak kávéval, szűrt vízzel, limonádéval, házi szörppel kedveskedünk. Az elkészített fogásokat közösen elfogyasztjuk.

Várunk szeretettel téged is!

Várunk szeretettel egy jó hangulatú, ötletgazdag delutánra, ahol sok sok “titokra” fény derül, Süt a naposan…

FŐZŐSULI ára: 25.500 Ft
amely tartalmazza az Áfát, az alapanyagokat és az azokból elkészített és elfogyasztott ételek költségeit.

Jelentkezni: sutanapfozosuli@gmail.com email címen vagy az űrlap kitöltésével lehet.

Maximális létszám: 10 fő
Korhatár: 16 év