GLUTÉNMENTES VEGÁN PÉKÁRU KÉSZÍTŐ KÉPZÉS
Legyél Te is Gluténmentes Vegán Péktermék készítő!
Sajátítsd el a Gluténmentes növényi pék termékek készítésének mesterségét egy működő Gluténmentes Vegán pékműhely szakmai közegében.
Modern, növényi alapú technológiák
Professzionális oktatók és séfek
Gyakorlati képzés GM pékműhelyben
Manapság egyre többen keresik a glutén-,tej-,laktóz- és tojásmentes pékárukat. Most itt a lehetőség, hogy Te is a gluténmentes vegán pékáruk készítésének szakértőjévé válj!
Képzésünket egy működő gluténmentes vegán étterem-pékműhely, több éves tapasztalata és napi gyakorlata alapján építettük fel, így valódi konyhai környezetben, gyakorlati fókuszú oktatást kapsz.
Akik az oktatást tartják
Koroly-Szuromi Szilvia a szakács mester, cukrász és Koroly Attila szakács,gluténmentes péktermék keszítő, a Süt a Nap Mentes Vegán Bisztró tulajdonosai.
„Koroly-Szuromi Szilvia vagyok, a Süt a Nap Vegán Bisztró megálmodója, vegán séfe, cukrásza.
1998-ban érettségiztem a Berzeviczy Gergely vendeglátó szakközépiskolában, mint szakács, cukrász és felszolgáló, majd egy évet még ott töltöttem, így képesített vendéglátóipari technikus lettem.
2010 után SZAKÁCS MESTER, illetve PINCÉR MESTER képesítésket szereztem.
További iskoláim:
Táplálkozás tanácsadó
Diétás szakács
Élelmezés vezető
Ájurvéda tanácsadó
20 éve foglalkozok vendéglátással Miskolcon,
és több mint 10 éve oktatok és vizsgáztatok, vizsgaelnökként tanulókat, több területen is.
Jelenleg is, a Süt A Nap Mentes Vegán Bisztrót 5 éve üzemeltetjük férjemmel, Koroly Attilával, és most az évek alatt megszerzett Gluténmentes -Vegán péktermék készítéssel kapcsolatos tudásunkat szeretnénk közösen átadni.
Miért éri meg ez neked?

Kizárólag gyakorlati oktatás, saját gluténmentes, keresztszennyeződés mentes, konyhánkon

Tematikus oktatás kis létszámú csoportokkal (max. 4 fő)

Készletgazdálkodás, nyersanyag kalkuláció- és beszerzési forrás ismeretek

Konyhai gépek kezelésének elsajátítása és teljeskörű gluténmentes vegán receptúrák megismerése
Cégünk a hivatalos felnőttképző nyilvántartásban szerepel!
Kinek ajánljuk a képzést?

Aki szeretne gluténmentes vegán péktermék készítő lenni

Pékeknek, akik bővítenék tudásukat

Aki szertne hasonló Gluténmentes -Vegán pékséget, kávézót nyitni, Street food kocsit, büfét üzemeltetni

Bárkinek, aki szeretné bővíteni a gluténmentes vegàn pékáru készítő tudását
A képzés végén,sorszàmmal ellátott Okleveles Gluténmentes Vegán Péktermék készítő Tanúsítványt állítunk ki
Képzési időpontok és tematika
-
1. alkalom 2025.11.30. vasárnap (10:00 - 17:30)
Bemutatkozás, bevezetés a gluténmentes alapanyagok világába, Bagett,zsemle, pogácsàk, Almàs pite(omlós tészta), Zabsüti, Mandulalisztes sütemény elkészítése
-
2. alkalom 2025.12.21. vasárnap (10:00 - 17:30)
Csigàk, Croissant, Pudingos, töltött táskák, Vegán szendvicsek készítése
-
3. alkalom 2026.01.25. vasárnap (10:00 - 17:30)
Burger zsemle, hot dog kifli, pita, naan kenyér, tortilla, keményítő & élesztő mentes pékáruk (vöröslencse zsemle, quinoa bagel)
-
4. alkalom 2026.02.
Elméleti és gyakorlati vizsga
Jelentkezési határidő a következő programra:
Folyamatosan
A képzés időtartama:
2,5 hónap
A képzés ára:
239.000 Ft
Részletekben 80.000 Ft/alkalom
(Jelentkezni minimum 1 részlet befizetésével lehet)
Jelentkezz most, és alakítsd át a jövő gasztronómiáját!
Töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapunkat, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot!
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.